Tagfelvétel


A SLY-nál folyamatosan van tagfelvétel !
A SLYTEAM olyan emberekből áll, akik jól kiegészítik egymást, jókat tudnak együtt dumálni, és örömmel vesznek részt a közös összeröffenéseken.


Szempontjaink:

Nem kellenek a durva, káromkodó emberek akik a csapatszellem jó hangulatát bomlasztják.
Nem kellenek azok a tizenéves ifjoncok, akik lehentelnek bárkit bárhol, de pl. a csapatjáték nem szívügyük !
Tehát olyan ember kell, aki haver Mindenkivel "jóban-rosszban", tudja elviselni a megaláztatást, a vereséget, tud "tiszta" fejjel gondolkozni, és ért a csapatmunkához (ez nem feltétel nélküli engedelmességet jelent, hanem azt hogy az illető tudja, hogy kell a Többiekkel összedolgozni, nem rohangál fejvesztve össze-vissza a pályán). Nem kell éjjel-nappal hentelned, elég ha keveset játszol de az legyen rendszeres. Mondjuk egy héten 2 alkalommal egy-egy óra az pont elég.


SLYTEAM-be való bekerülés:

A taggáválást mindenképp a tagokkal való összehaverkodással érdemes kezdeni. Ha valakivel összehaverkodunk, mert ott van rendszeresen SLY CHAT-en = IRC-en, vagy CS-n, akkor a SLY tagok közös megegyezéssel VENDÉGTAGSÁG-ot ajánlanak fel neki. A tagjelölt pre-SLY státuszt kap, és az ehhez tartozó jogokat: eljár warokra, ott van ircen, wilcon, levlisten, lan-partykon stb. és használhatja a [SLY] jelölést is. Legalább egy (de inkább 2-3) war után megszavazzuk hogy legyen-e az illető rendes SLY. Ahhoz, hogy valaki rendes KLÁNTAG legyen, minden tag beleegyezése szükséges. A rendes SLY tagok nem lehetnek más klán tagjai.
Nálunk mindenki azért játszik, mert jól érzi magát a szerveren.
SLY-baráti státuszt bárki kaphat. Ez akkor hasznos ha valakivel összehaverkodunk és meg is bízunk benne, de az illető más klánhoz tartozik és nyílván nem is akar kilépni onnan. A SLY-baráti státusz a klán-közi barátságokat hívatott javítani.
[SLY]Ego és [SLY]Reflexx -a baráti liga "feltalálói"- vállalták -remélem :)- a klán-közi barátságok szervezését. Az összetartás itt is fontos szerepet játszik a TK a csít és az ide-oda klántagságot kötők ellen.
Akikre mindenképp számíthatunk : ANTANT, COLT, HAB, SHARK (ez már velünk együtt ugye öt klán).
A baráti liga nevére máris pályázatott hirdetnénk!!! :-D


További szabályok:

Egy klántag kizárásához a tagok felének egyetértése szükséges. Klántag bármikor kiléphet a klánból, ha előzetesen értesítette szándékáról a többi tagot. A klán nevében állásfoglalást senki sem tehet. A klánháborúkat a klánvezér, illetve a megbízottja [SLY]Reflexx szervezi. Kihívásokat is csak ők fogadhatnak el. Kivétel a 2-3 fős rögtönzött hentelgetés, ami nem számít warnak. A klánhonlapon lévő tartalmat mindenki bővítheti [SLY]Kisertet és [SLY]THOMi segítségével. Klántag, csak a [SLY] - előtag használatával játszhat CS szervereken. Tilos kiadni a különféle személyre szóló vagy közös loginneveket és jelszavakat.

EGYETÉRTEK, ELFOGADOM !